Masszázs Budapesten logo
Masszőr,masszázs budapesten

TÁMOGATÓINK:

ADS logo

HírlevélFeliratkozás után ellenőrizd spam mappád, mert a megerősítő levél olykor elkallódik a levélszemetek között!


Masszázs Budapesten
Demeter Viktor gyógymasszőr

Demeter Viktor - gyógymasszőr:Én, Demeter Viktor, aki meglehet, hogy leendő masszőröd leszek, 1986 március 8-án születtem, Budapesten. Koraszülöttségem okán, a technika fejletlensége és meglehet, hogy némi orvosi figyelmetlenség miatt vakultam meg. Vakságom ellenére teljesértékű emberként élem életemet.

Erre érdemes lehet külön is kitérnem. Sokan kérdeznek a vakságról, amivel - félre ne érts - semmi baj, bármikor, bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, örülök ha ezzel tehetek egy picit a társadalomért, picit talán egy-egy embernek tarthatok "érzékenyítést", megismertetve az életemet, bepillantást engedve a vakságba, az azzal járó nehézségekbe, faramuci vagy épp vicces vagy akár irígylésre méltó helyzetekbe. Tehát ha eljössz hozzám, semmiképp se fogd vissza magad, kérdezz bátran bármit, különbenis nehezen lehet zavarba hozni, hiszen sok-sok emberrel beszélgettem már mindenféle témában.

Visszakanyarodva az önéletrajzi részhez, kis megszakításokkal elmondhatom, hogy tősgyökeres újpesti vagyok, ez közre is játszott abban, hogy Újpesten található a masszázs szalon. Mindig is szerettem Újpesten élni, lakni, hiszen ismerem a környéket és egyre inkább az ittlakókat is. Akár te is lehetsz újpesti, aki e sorokat olvasod. Nos, téged akkor még egyáltalán nem ismerlek, de mint tudjuk, ezen is változtathatunk!

Általános iskolai tanulmányaim - mint akkoriban minden látássérültnek - szegregáltan, speciális oktatásban, a Vakok Általános Iskolájában kezdődtek, majd Újpesten - az akkor még - Bajza Utcai Általános Iskolában folytatódtak.

Ezt követően a Könyves Kálmán Gimnázium diákja voltam, ahol 2005 júniusában sikeres érettségi vizsgát tettem. Ekkor éltem meg első kudarcomat, hiszen egyik megjelölt egyetemre sem nyertem felvételt. Rögvest kiemelném, hogy nem kifejezetten törtem össze magam a tanulásban, kamaszként, fiatalként bizony inkább a szórakozós és szórakozottabb énemet és időszakomat éltem éppen.

Magyar és pszichológia szakok helyett így kezdődött el gyógymasszőr képzésem, melyet a Bázis Oktatási Központban szereztem meg 2006-ban.

Kiskoromtól masszírozgattam anyukámat, persze gyermeki szeretettel és hozzáértés nélkül. Ettől kezdve viszont, már láttam a masszőr munkájának szépségét, értettem a masszázs lényegét és jelentőségét. Gyakorlati oktatásom alatt ráébredtem, hogy élvezem az emberekkel való törődést, és így a masszázs mint tevékenység már nem volt és nem lett egy fárasztó cselekvéssor az életemben. 2006-ban tehát - amikor a bizonyítvány már a birtokomba került - elköltöztem egy rövid időre Újpestről és a Galérius Fürdőben kezdtem dolgozni, Szabadifürdőn, a Balaton szomszédságában. Meg voltak ennek az időnek a szépségei. Kiderülhetett pl. számomra, hogy a masszőr munkája nem csupán beteg emberek kezelése, hiszen kifejezetten nagy számban felfrissülni, kikapcsolódni érkeztek a vendégek. Rövid ott tartózkodásom után visszatértem otthonomba, nonprofit ügyintézőnek tanultam a Szolnoki Főiskola felnőttképzésében résztvéve.

Eközben dolgoztam az Ability Park munkatársaként, majd Újpesten erősítettem egy masszázs szalon népes táborát - foglalkozásomnak megfelelően masszőr munkatársként -. Itt szokhattam meg igazán azt, hogy nem egészségügyi problémákkal találkozik csupán az ember, hogy a masszőr feladata egy jó beszélgetés is, a megértő hallgatás is. A masszázs a testnek és a léleknek, ugyanakkor a szellemnek is ad valamit ha a két szereplő a masszőr és a masszírozott fél egyre inkább egymásra talál. Ezt követően a - korábban Újpesten működő - Vitality masszázs szalon értékesítője lettem. Jól olvasod, ott nem masszőr munkakörben ténykedtem! Telemarketingesként - a masszázs eladási próbálkozásaim során - rá kellett jönnöm, hogy nem tudom rátukmálni az emberekre azt, amit én magam szeretek kapni és adni egyaránt. Úgy gondolom, hogy valaki vagy eljár és igényli a masszázs szolgáltatást, kiválaszt magának egy masszőr szolgáltatót akiben megbízik, akivel jól érzi magát, vagy távol tartja magát az ilyes fajta foglalatosságtól. A masszázs iránti igényt mindenki magában érzi, nem lehet belebeszélni az emberekbe, mint egy biztosítást vagy valami termékvásárlást. Persze masszőr munkám során fontos megismertetnem, mit tartanék célravezetőnek kezelésként, és így - kifejezetten korrekt módon - el is mondom minden vendégemnek, hogy miként javaslom a masszázs szolgáltatás igénybevételét. Tanulmányaimat eközben kissé félre siklott próbálkozások tarkították, 2009-ben a Szent István Egyetemen andragógiát hallgattam kis ideig, majd 2010 februárjában a Tomori Pál Főiskola reklámszervező szakmenedzser képzésébe kezdtem.

Masszázs Budapesten

2010 januárjában megházasodtam, és elmondható, hogy a masszázs a párkapcsolatomban is meg-meg jelent és jelenik mai napig... Innen - a befejezés helyett - az Aegon Magyarország Pénztárszolgáltató ZRT. munkatársa lettem egészen 2011 májusáig. Itt már kicsivel jobban ment az értékesítés, nem masszázs termékeket kellett eladnom! Eközben persze masszíroztam egy-egy embert, de nem a masszázs volt a fő iránya életemnek. 2011 júniusára viszont készen álltam és megnyitottuk az Újpesti masszázs szalont, melyet mai napig működtetünk. Mint minden szakmában, ebben is kell a fejlődés és a tanulás, így folyamatos továbbképzések következtek a 2012-es évben. A Nemzetközi masszázs Akadémia szervezésében alakformáló, aromaolajos és kismama masszőr képesítéseket szereztem, és még jónéhány tervem van a masszázs minél szélesebb körben történő alkalmazásához szükséges képesítések megszerzése tekintetében. Ezek voltak tehát életem állomásai, melyekbe ha bepillantottál, talán kicsit jobban megismertél még mielőtt kezeim közé feküdnél és mint masszőr dolgozni kezdenék Veled.

Ha szeretnél kicsit többet és mást olvasni tőlem és rólam, a masszőr munkán kívüli, masszázs szolgáltatásssal nem nagy összefüggésben, látogasd meg blogom a Vakinfó oldalán. Várlak tehát ha felfrissülnél, kikapcsolódnál, ellazulnál, ha erősebb, intenzívebb masszázsra vágynál, de ha a gyengédebb masszázsfogásokat, mozdulatokat kedveled, természetesen akkor is.

Demeter Viktorné

Demeter Viktorné - gyógymasszőr

Kovács Krisztinaként születtem Budapesten, 1981 január 23-án. 1987-ben kezdtem tanulmányaimat a Soroksáron működő Páneurópa Általános Iskolában. 1998-2002 között szórólapozás és hostess munkakörökben dolgoztam, diákmunkaként. Már ekkor úgy éreztem, hogy jó az emberek között lennem, bár a masszázs lehetősége még nem kifejezetten merült fel bennem. A Jelky András Szakközépiskola tanulójaként érettségiztem 2002-ben. Néhány éves munkavégzés után, a tanulás reményében és a gyerekek szeretete miatt 2007-ben a Vöröskereszt által szervezett baby sitter képzés oklevelét szereztem meg. Hagyjuk is a száraz tényeket a munkahelyekről, tanulmányokról!

Édesanyám egészségügyben dolgozik már évek óta és így igen hamar - húsz éves korom körül - lehetőségem nyílt a masszázs kipróbálására. Kollégáitól sok esetben kaptam egy-egy masszázs kezelést. Évekig csak élveztem egy-egy masszázs hatásait, eszembe sem jutott, hogy én magam masszőr lehetnék, adhatnék masszázs szolgáltatást. Az emberek segítése az évek során többször is szándékom volt. Szerettem volna ápolónőként dolgozni, majd - mivel ez kimaradt életemből - időseknek segítettem bevásárlásban, takarításban, a mindennapi életvitelük teljessé tételében. A masszázs témaköréhez visszatérve, azt igazán szerettem mindenesetre, amikor a masszázs során ellazulhattam, felfrissülhettem, kikapcsolódhattam. Találkoztam jó és rossz masszőr munkájával, volt részem sok fajta masszázs szolgáltatásban.

Masszázs Budapesten

Férjemmel, Viktorral megismerkedésünknél szerepet kapott a masszázs . Ne gondold, hogy masszőr és vendég kapcsolatban ismerkedtünk meg, sokkal inkább mint társkereső emberek, és az első találkozásunkkor egy masszázs és egy kellemes beszélgetés volt a randi eseménysorozata. 2010-ben összeházasodtunk, és mostmár hivatalosan is házi masszázs szolgáltatóm, masszőröm Viktor. 2011-ben amikor még Újpesti masszázs néven elindult a szalon, én már munkanélküliként segítettem a munkálatokat - színválasztás a falakon, berendezés, takarítás, masszázs időpontok beírása, masszázs szolgáltatás kapcsán tájékoztatás nyújtása, a masszőr férjecském talpának nyomkorászásával, szóval mindennel amivel csak tudtam -. Ezeket a masszázs kapcsán felmerülő dolgokat mint pl. takarítás a szalonban, krémek, olajok, fertőtlenítő beszerzése, masszázs időpontok beírása és vendégek telefonos tájékoztatása mai napig főként én látom el segítve ezzel Viktor munkáját, megkönnyítve életét. 2012-ben kedvet kaptam - látva az emberek lelkesedését, és Viktorét mint masszőr -, hogy én is segítsek, részt vállaljak ebben a munkában. Így a Nomina 3P gyógy masszőr képzésére jelentkezve, a képesítést inmár megszerezve, most is épp a gyógy masszőr szakmát és hivatást végzem. Természetesen további képzésekre is sort kerítek a későbbiekben, hogy minél többet, jobbat adhassak a hozzám betérőknek.
Masszázs Budapesten

2014 február 26-án édesanya lettem, ezért csak pár órában vagyok és leszek elérhető jó ideig, hiszen a nap többi részében anyaként töltöm az időt. Anyaként mostmár azt is tudom, hogy mennyire jól esik olykor egy-egy masszázs akár a nap elején is, hogy a leterhelt, elfáradt vállak, derék és kar, az éppen beált nyak kicsit jobban funkcionáljon, hogy helyre hozza egy masszőr mindazt, amivel egy gyermek áldásos tevékenysége, gondozása jár. Várok tehát mindenkit - anyukákat és nagymamákat, apukákat és nagypapákat egyaránt - szeretettel egy gyógy, frissítő, relaxáló masszázs kezelésre, hogy a masszázs során ellazulhassanak, kikapcsolódhassanak, felfrissülhessenek, és fájdalmaik enyhülhessenek!