Masszázs Budapesten logo
Masszőr,masszázs budapesten

TÁMOGATÓINK:

ADS logo
Hírlevél

Feliratkozás után ellenőrizd spam mappád, mert a megerősítő levél olykor elkallódik a levélszemetek között!


Masszázs árak

Masszázs árak:

Ajándékkártya vásárlására folyamatosan van lehetőség szalonunkban, amennyiben ajándékoznád a masszázst. Ajándékkártyáink a vásárlás napjától 60 napig érvényesek. Akciók esetében külön jelezve van a kártyán az érvényesség pontos ideje. Minden esetben személyes forgalmazást tudunk garantálni, kézzelfogható kártyát tudsz tehát adni szerettednek, legyen akár névnap, születésnap, karácsony, évforduló, különleges alkalom, vagy csak egyszerű meglepetés, kedveskedés. A táblázatban szereplő árak hétköznapi felhasználásnál fizetendők, ha extrém időpontban veszi szeretted igénybe a masszázst, akkor a lentebb szereplő árak számodra az irányadók!

Felhívjuk a figyelmet, hogy ajándékkártyával érkező vendégeinkre is vonatkoznak a lemondás szabályai! A lefoglalt időpont előtt 2 órával vagy azon belül lemondott masszázs alkalom elvész. Elvész továbbá az alkalom, ha lemondás nem történt meg, egyszerűen nem jelenik meg időpontjára a bejelentkezett személy. Az alkalom fele levonásra kerül, amennyiben a lefoglalt időpont előtt legalább 2 órával, de maximum 24 órán belül történik a lemondás, ilyenkor tehát az ajándékkártyán szereplő időtartam 50%-a igénybe vehető egy másik, előre egyeztetett alkalommal. Ha pedig legalább 24 órával a megbeszélt időpont előtt történik lemondás, módosítás, az mindenféle következmény nélkül megtehető, és ezúton is köszönjük azoknak, akik tiszteletben tartják masszőreink időbeosztását!

Újdonság képpen, lehetőség van extra minőségű, beszívódó masszázskrém igénybevételére. Javasoljuk ezt akkor, ha masszázs után találkozóra mész, nem tudsz fürödni, ha nem szeretnél krémmel együtt megizzadni. Hatóanyag tartalma is kiemelendő ezen krémeknek, de tekintve, hogy nem célunk meggyőzni ezek használatáról, ennek nem szánunk külön részt. A beszívódó krém használatának igényét a masszázs elejénél szükséges jelezni. Ennek plussz költsége 30 perc esetében 500 FT, 60 percnél 1000 FT, 90 percnél pedig 1500 FT.

Masszázs fajtája: Időtartama: Ára:
Frissítő masszázs 30 perc 2.500 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 60 perc 4.500 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 90 perc 6.500 Ft
Kismama masszázs 30 perc 2.500 Ft
Kismama masszázs 60 perc 4.500 Ft
Cellulit masszázs
(alakformáló, zsírégető, fogyasztó)
45 perc 4.500 Ft
Cellulit masszázs
(alakformáló, zsírégető, fogyasztó)
45 perc 10 alkalmas bérlet:
39.900 Ft - több mint egy alkalom ajándék!
Cellulit masszázs
(alakformáló, zsírégető, fogyasztó)
90 perc 6.500 Ft
Cellulit masszázs
(alakformáló, zsírégető, fogyasztó)
90 perc 10 alkalmas bérlet:
55.500 Ft - több mint egy alkalom ajándék!
Fontos! A lemondásokat, és így a kiesett időket elkerülendő a nem igénybe vett, de lefoglalt masszázsok bizonyos esetekben megfizetendők. Ilyen eset bárkivel előfordulhat, így amennyiben legalább 2 órával a masszázs időpont előtt, de aznap jelzi a lemondást 50%-os felár fizetendő, ha pedig 2 órán belül történik a lemondás, esetleg el is marad a jelzés, akkor 100%-a válik esedékessé a következő időpont alkalmával. Kérünk hát mindenkit, hogy az alkalom megválasztásánál minden eshetőséget figyelembe véve válasszon és minden kellemetlenség nélkül érezze jól magát nálunk!

Kedvezmények:Szociálisan rászorulók esetében a fenti árak nem mérvadóak, egyedi masszázs árakért és kedvezményekért írásos megkeresésüket e-mailen várjuk! A megkeresésnek tartalmaznia kell a kérelem indoklását, jövedelemigazolást, esetleges betegségek igazolását, stb.

Rohanó életmódunkban egyre fontosabbá válik a kikapcsolódás és a felfrissülés. A különböző időtartamú masszázsok ezt hivatottak elérni és elősegíteni. Mindenki számára kiemelten ajánlott a rendszeres masszázs, A Demeter masszázs ezt szeretné elősegíteni megfizethető áraival. Akik heti rendszerességgel igénybe veszik masszázsainkat, plussz kedvezményekben, törzsvendégeknek kijáró jutalmakban részesülhetnek. Fontos emellett jeleznünk, hogy rendszeresen tartunk akciókat, melyek egy-egy napon magas kedvezményeket biztosítanak minden bejelentkezőnk számára! Ezekről honlapunkon, Facebook oldalunkon és sms-ben adunk tájékoztatást!

Extrém időpontok:Kiemelten fontosnak tartjuk az állandó elérhetőséget. Azt, hogy bármikor jöhessetek masszázsra ha megfájdult bármely testtájatok, ha felfrissülnétek, ha kikapcsolódnátok. Ilyen extrém időpontok esetén azonban más árakkal találkozhattok. Felhívjuk a figyelmet, hogy hétköznap 22:00-08:00 között, hétvégén és ünnepnapokon egész nap "extrém ár", dupla összeg fizetendő minden masszázsfajtánál! Nyitva tartunk tehát Szilveszter, újév (december 31. és január 1.), nemzeti ünnepeken (március 15. május 1. augusztus 20. október 23. napokon), húsvét és karácsony alatt is. Ezekhez tartozó esetleges hosszúhétvégéken is kapható tehát masszázs. Ezekben az időszakokban nem vehetők igénybe kedvezményeink, akcióink, kivéve, ha külön nem hirdetjük meg akcióinkat a fentebb említett napokra. Kérünk tehát minden bejelentkezőt, hogy ha hétvégén, hétköznap kora reggel vagy késő este, vagy épp ünnepek alatt szeretne jönni, mindenképpen számoljon ezekkel a plussz költségekkel! Amennyiben pedig kedvezőbb áron szeretne masszázst igénybevenni, javasoljuk a szokványosabb időpontok foglalását.Természetesen ajándékkártya vásárlására is van lehetőség úgy, hogy a masszázs ezekben az időpontokban igénybe vehető legyen. Ezt külön jelezni szükséges és az alább olvasható árak fizetendők ebben az esetben.
Masszázs fajtája: Időtartama: Ünnepnapokon / hétvégén / Hétköznap 22:00-08:00:
Gyógy-Frissítő masszázs 30 perc 5.000 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 60 perc 9.000 Ft
Gyógy-Frissítő masszázs 90 perc 13.000 Ft
Kismama masszázs 30 perc 4.400 Ft
Kismama masszázs 60 perc 7.700 Ft
Cellulit masszázs
(alakformáló, zsírégető, fogyasztó)
45 perc 9.000 Ft
Cellulit masszázs
(alakformáló, zsírégető, fogyasztó)
90 perc 13.000 Ft